Vi planlegger Sigdal Cup

Arbeidet med å forberede Sigdal Cup 2018 er i full gang. Årets turnering blir den 25. og litt spesiell ettersom både bygging av skole og idrettshall pågår for fullt. Men vi skal selvsagt arrangere cup!

Se Sigdal Cups egen nettside - klikk her

Sigdal Cup arrangeres 25.-27. mai. Da blir det full fart på Sjetne kunstgress, og i Sjetne Bydelshus, som fortsatt holder åpent før ombygging.

Populær
Sigdal Cup er en jentecup i fotball for årsklassene 8-13 år og hadde rekorddeltakelse i fjor med 91 lag. Det var smekk fullt på Sjetne kunstgress både lørdag og søndag.

I 2018 vil en del av kunstgressbanen være sikkerhetssone i forbindelse med byggingen av idrettshallen. Blir det like stor påmelding i år kan derfor også noen kamper bli spilt på Okstad kunstgress, eventuelt så kan kampene starte fredag kveld.

Parkering
Ettersom skolegården nå er stengt, vil parkering i framtida skje i gatene rundt Sjetne Idrettspark. ABI gjorde seg gode erfaringer i forbindelse med sonekveldene i fjor høst som vi tar med oss videre i 2018.

Vi vil stille med mange parkeringsverter både lørdag og søndag for å unngå feilparkering til hinder og irritasjon for naboer, men håper på forståelse for at det kan bli litt kø og trangt mens Sigdal Cup pågår.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift